Отзив от Екатерина

date_range 10/03/17

Казвам се Екатерина Манова, от Благоевград и съм студентка първа година в Royal Holloway, University of London. Англия е страната в която съм мечтала да живея и за мое огромно щастие вече съм тук. Успешно се адаптирам към условията на живота в Англия. Изключително съм благодарна за това на топлите отношения от преподавателите в университета.

Моята специалност е Computer Science. Програмата, която този университет предлагаше за тази специалност ми допадна най-много. Друго нещо, което ме подтикна да избера точно този университет е че след втората година се предлага така наречената Year in industry (година в индустрията), която дава възможност на работа на място, подходящо за специалността. Най-впечетляващото е уникалната архитектура на сградата на университетиа. Това е един от университетите с най-красив кампус.

Университетът е разположен в градче, наречено Егам, на около час път до Лондон и на минути от Уиндзор. Егам е малък град и не предлага много забавления, но за сметка на това българското общество в университета организира доста събития като например, посещаване на Лондон или други близки градове и исторически забележителности.

Имам доста свободно време тъй като повечето лекции са сутрин. Университетът предлага много извънкласни дейности като например най-разнообразни спортове. Има и над 100 различни общества, както вече споменах едно от тях е българското, в което членуват над 50 човека.

Като цяло не скучая, чуствам се добре. Доволна съм че избрах точно този университет. Срещам се с много нови хора от цял свят. Опознавам различни култури.

Благодаря и на екипа на Ориндж и по-конкретно на Славина Драгнева за предварителните консултации и за цялостната организиация на процеса от кандидатстване до моето заминаване.


Галерия:

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.