Безплатна онлайн консултация

Work and travel extra slots

В настоящия момент е важно и ценно да съхраним себе си и околните, за това ние от Ориндж избрахме да работим дистанционно от вкъщи по време на извънредното положение.

Осъзнаваме обаче, че животът не може и не трябва да спре, заради създалата се ситуация. Особено в несигурността, в която сме и незнанието колко време би продължила.

Ученици и студенти учат от вкъщи, а университетите пустеят, но за добро. За да може новата учебна година за всички ни да стартира през месец септември. Именно толкова оптимистични и вярващи сме в силата на общите усилия.

Въпреки това смятаме, че животът продължава, времето минава, а и с него много възможности за осмисляне на предстоящото, макар и непознато. Мъдри хора казват, че това, което може да закрепи един човек да не загуби ума си са мечтите му.

А какви са твоите мечти? Дали не мечтаеш да твориш нови технологии, които да подпомагат бързите действия в кризисни ситуации, или да помагаш на хората уязвими пред стреса, а може би спасяването на майката Земя. А може би мечтаеш за по-добър свят, близките ти да са здрави, ти да си щастлив.

Ние ти предлагаме да се запишеш за онлайн безплатна консултация с наш консултант, за да обсъдите къде би могъл да сбъднеш своите мечти. След попълване на регистрационната форма, ще се свържем и уточним удобен ден, час и платформа, през която да проведем консултацията. Тя е безплатна и необвързваща.

Първата крачка зависи от теб. Недей да отлагаш мечтите си!

Безплатна консултация

Град, в който ще се проведе консултацията