На полет разстояние от мечтаното образование

bookmark Education
date_range 10/07/14

„Ние вярваме, че най-впечатляващата форма на изкуство в днешно време е движещият се образ“ – философия, която New York Film Academy следва още от откриването си през 1992г. Основана от продуцента Джери Шерлок, академията обучава възпитаниците си залагайки изключително много на практическата работа, което може би е една от причините всяка година от там да излизат новите звезди във филмовата индустрия. Традиционните лекции и занятия са буквално изнесени на снимачната площадка, но както казва и самият Стивън Спилбърг: „За да се научиш да правиш филми, трябва да започнеш да ги снимаш“. Освен него академията ежегодно се посещава и от други гост лектори като Анди Гарсия, Кевин Спейси, Бен Стилър и много други. Академията има кампуси в градове като Ню Йорк, Лос Анджелис, Москва, Мумбай, Сеул, Шанхай и Флоренция.

Тази година и едно българско момиче от Варна, ще може лично да се се поучи от големите звезди в тази индустрия. Силвестра Иванова завършва Първа английска гимназия във Варна, но мечтата й е да се развива във филмовото изкуство. Едва ли и тя самата някога е мислела, че ще продължи образованието си в едно от най-престижните училища в света. Но след много попълнени формуляри, успешно преминато визово интервю и спечелена стипендия от близо $10,000, тя заминава за едногодишна програма по Screenwriting в кампуса на академията в Лос Анджелис. Желаем й успех от все сърце и я очакваме с нетърпение да се завърне и да сподели впечатленията си от академията.

Посети най-близкия Orange офис, запази своята индивидуална консултация и разбери как да продължиш образованието си в твоя мечтан университет.

За автора:
Марица Лазарова

Избрани новини

Кариера в България
Кариера в България
bookmark Education
date_range 07/25/17
На Кариера в България организирана от сдружение Тук-Там се срещат тези, които имат опит в чужбина, с разнообразието от професионални възможности в страната, представени от 100+ работодатели в България.
Как да се подготвя за кандидатстване за магистратура в чужбина?
Как да се подготвя за кандидатстване за магистратура в чужбина?
bookmark Education
date_range 06/02/17
Подготовка за кандидатстване в магистърска степен на образование в чужбина.
30 000 лева за магистратури в чужбина
30 000 лева за магистратури в чужбина
bookmark Education
date_range 05/15/17
Orange подкрепя стипендиите за магистратура в чужбина на фонда на Тук-Там
Летни курсове по мода и дизайн в IED - запиши се в Orange BG
Летни курсове по мода и дизайн в IED - запиши се в Orange BG
bookmark Education
date_range 01/30/17
Запиши се за летен курс в Istituto Europeo di Design. Можеш да избираш от мода, дизайн, фотография и много други.
Виж още новини

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.