Наистина имах страхотна ваканция

date_range 10/03/17

Мая споделя с нас преживяванията си по време на езиковата си ваканция в Малта, Сейнт Джулиънс, където в продължение на две седмици изучава английски език.

Преди да се запише на езикова ваканция, Мая е изучавала езика предимно в училище, но решава, че освен да подобри уменията си по езика, един езиков курс в чужбина ще й даде възможност да пътува и да създаде нови контакти.

Ето какво още споделя тя с нас:

„Много съм доволна. Не само, че оправда очакванията ми, но и ги надхвърли. Все пак, при мен основното не беше изучаването на езика, така че предполагам, че зависи от хората, които ходят и какви са им очакванията. Искаше ми се да поостана още малко...Мисля, че две седмици не ми бяха достатъчни.

Училището беше много добре. Имах късмета да попадна на страхотни преподаватели, както и на уникални хора сред студентите. Единствената ми забележка е към настаняването. Когато пристигнах, стаята, в която ме настаниха беше неоправена, мръсна и съответно веднага помолих да изчистят.

Искам отново да благодаря за цялостното сътрудничество около резервацията! Наистина имах страхотна ваканция и най-вече, заради хората, с които се запознах.
Малта също не е за пренебрегване - страхотни места, които задължително трябва да се посетят.

Още веднъж благодаря и Ви желая успех в настоящите и нови начинания!“

Получи своята индивидуална оферта за езикова ваканция и научи език на място!

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.