Езиковата ми ваканция в Брайтън, Англия

date_range 10/03/17

Избрах Брайтън, защото е морски град, на 40 км от Лондон и в същото време не е толкова голям. Въпреки че бях там само за 2 седмици, аз се запознах с доста хора, които може би ще помня цял живот! Бях в приемно семейство, което първоначално не ми харесваше като идея, но след като се запознах със семейството, веднага си промених мнението, тъй като те бяха доста млади и ужасно много мили. Първите 2 дена ми беше малко трудно, защото бях сама (без приятели), но благодарение на семейството и стаф\'а от колежа бързо си намерих нови приятели.

Странното беше, че в колежа нямаше други българи, само италианци, испанци и двама-трима германци! Но аз мисля, че това беше плюс за мен, тъй като научих доста нови думи и на испански, и на италиански език...

Колежът беше като 5 звезден хотел, защото всичко в кампуса беше модерно, като почнем от закрития басейн, чак до стола за хранене (имаха и отделно меню за вегетарианците). Часовете минаваха много бързо, защото се занимавахме с доста интересни неща (например с песните на Лили Алън и Адел, олимпийските игри, а веднъж бяхме и palm- readers)

Нещо за Брайтън? Според мен, човек задължително трябва да посети Брайтън! Градът е на час разстояние от Лондон (с влак)… Нощният живот? Ахх жалко че съм на 16, но до колкото разбрах и видях на всеки ъгъл има бар или дискотека... Може би ще им се порадвам след няколко години. А за хората, на моята възраст... ще им хареса Honey club :)

Искам да знам повече

Получаваш първи новини за нови събития, оферти и полезни съвети директно в електронната ти поща.