Търси зеления цвят през Април

bookmark Езикови ваканции
date_range 03/24/15

Великден наближава, а с него Априлската ваканция и плановете за нея! И въпреки че визитите при баба и дядо винаги носят положителен заряд, а прочетената книга може да донесе допълнителни знания на децата ви, ние имаме едно по-добро предложение за вас - наградаете ги с възможността да научат чужд език на място!

Една езикова ваканция дава възможност на детето ви да стане част от една нова среда, да усети пулса на града, да общува с приятели от цял свят, да опита нов спорт или традиционни ястия, да се изненада, да се смее, мисли и говори на друг език. А и каква по-добра основа можем да посочим за бъдещо кандидатстване на малчугана в университет в чужбина?

Възползвайте се от промоционалните ни цени на курсове за априлската ваканция само до 31 март за една от следните дестинации:

  • Англия - Брайтън или Бъркшър;
  • Малта - Сейнт Джулиънс;
  • Испания - Барселона или Малага;
  • Германия - Франкфурт

Изберете ваканция за периода 5-11 Април и освен най-изгодна цена на езиков курс, при нас ще намерите и ниски цени на самолетни билети за пътуването на детето ви!
Потърсете своята оферта със зелен етикет от тук или отправете запитване за индивидуална оферта. Дайте зелена светлина в бъдещето на детето ви!

За автора:
Magdalena Georgieva

Избрани новини

Футбол и още нещо в Берлин
Футбол и още нещо в Берлин
bookmark
date_range 06/04/15
Запиши се за езиков курс в Берлин. Не пропускай да гледаш финала на Шампионска лига на живо и да подобриш знанията си по немски език.
Английско лято в Брайтън
Английско лято в Брайтън
bookmark
date_range 04/29/15
Ексклузивна оферта за езикова ваканция за деца в Англия. Вземи сега двуседмичен курс с 25% отстъпка от Orange.
Езикова ваканция в чужбина – от всичко по МНОГО
Езикова ваканция в чужбина – от всичко по МНОГО
bookmark
date_range 04/14/15
Изгодни езикови ваканции и курсове в чужбина само в твоя Orange офис
Търси зеления цвят през Април
Търси зеления цвят през Април
bookmark
date_range 03/24/15
Вземи най-изгодната оферта за езиков курс през Априлската ваканция. Учи език на място в Англия, Германия, Франция, Малта или Испания.
Виж още новини