map Hawaii

Jeff Ellis Management

The Employer

Jeff Ellis Management предлага спасителни услуги на множество невероятни курорти в САЩ, включително в магичния Aulani Disney Resort Hawaii в Kapolei. Този работодател осигурява безплатно хранене на всеки, който работи над 6 часа на ден. Предлага също и безплатно лицензиране за спасител и организира многобройни партита за служителите, на които ще можете да се запознаете с колегите. Всеки служител ползва местни отстъпки със служебна карта, ще имате възможност да срещнете гости от цял свят, а работната среда е приятна и увлекателна.
На остров Оаху има множество забележителности като Waikiki, Pearl Harbor, Aloha Tower, Diamond Head, Kawaiahao Church, Дворецът Йолани и много други.
Начална дата на ориентацията за позицията спасител е 17 юни. Важно е да занете, че трябва да пристигнете един или два дни преди датата на ориентацията, но имайте предвид, че не можете да започнете работа, докато не приключите ориентацията.
Квартирата е на петнадесет минути пеш от работното място. За да кандидатствате за позицията, трябва да направите и изпратите видео как плувате.

The Offers

The Place