Какви са впечатленията ти от програмата:
Всичко беше страхотно. Запознах се с много хора от цял свят. Всички бяха много готини и добрички, много бързо станахме приятели и можехме да разчитаме един на друг. Работодателят и всички супервайзери бяха много добри, понякога строги, но и забавни. Работата не беше трудна, особено след като те обучават добре.

Работа:
Моята длъжност беше Ride Attendant – пусках влакчета, roller coasters и всякакви други атракции, понякога работехме и на картинг пистите. Работата е много забавна, защото можеш да разговаряш с клиентите и да си упражняваш езика.

Имаше ли втора работа, трудно ли я намери, каква беше:
Не, не съм и търсила, защото ние си получавахме достатъчно часове от първата работа в парка и нямахме нужда от втора такава. Работехме по 11-12 ч. на ден, когато беше сезона.

Къде живееше, какви са впечатленията ти за настаняването:
В общежитие, квартирата беше хубава. Близо беше до парка на 10-15 минути пеша. Стаите бяха в добро състояние, имахме си баня и тоалетна в тях, 4 легла за 4 човека. Имахме си кухня, която беше обща. Квартирата ни беше на 5 метра от зоопарка и можеш да си гледаш животните.

Ще участваш ли отново и ще препоръчаш ли програмата:
Да, мисля да се върна другата година пак там, защото съм много доволна. Искарах си пари, прекарах едно страхотно лято и искам догодина пак да се повтори :)

Запознах се с много хора от цял свят.
Веселка Хаджиева
Студент