Какви са впечатленията ти от програмата?
Програмата WAT предоставена от Orange е една изключително добра възможност за всеки студент. Възможност, която не е за изпускане! Заминаването ми в Щатите ми помогна да открия страшно много приятели. Запозна ме със съвсем друга култура, един различен начин на живот. Посетих много красиви места, изкарах пари, защото все пак това е една от причините всеки от нас да избере да учства в WAT.

Какво работи?
Първата ми работа беше като housekeeper в HAP. Не знаех какво да очаквам, тъй като това бе първото ми заминаване на бригада в САЩ. Но останах с изключително добри впечатления. Работата не беше кой знае колко тежка. Даже напротив – доста приятна!

Имаше ли втора работа, трудно ли я намери, каква беше?
Средата на сезона успях да намеря втора работа в един ресторант. Възможност за втора работа имаше много, също и разнообразни позиции. Стига да има желание всеки би могъл да намери нещо, подходящо за себе си и съобразено с графика си също.

Къде живееше, какви са впечатленията ти за настаняването?
Условията на живот там бяха добри. Не мога да се оплача в никакъв случай. Квартирата, в която живеехме беше подсигурена от работодателя ни. Всички случители живяхме заедно в нещо като общежитие. Имахме подсигурена храна, стаите бяха в добро състояние – чисти, с телевизор и постоянен интернет достъп.
Интересното е, че работодателите ни организираха разни забавления и събития постоянно. Нямаше как да се оплачем, че в свободното си време сме скучали.

Би ли препоръчала основния си работодател на други WAT участници?
Да разбира се, че бих го препоръчала. Всичко ни беше осигурено. При проблем винаги ни помагаха и подхождаха с разбиране. Поднасяха ни страшно много възможности.

Какво прави след края на програмата си? Пътува ли в САЩ?
Имам роднини в САЩ и ходих да погостувам във Вашингтон и Чикаго. Там беше по-различно от Аляска. Прекарах страхотни 20 дни, обикаляйки и разглеждайки какво ли не, опознавайки и други части на САЩ.

Ще участваш ли отново и ще препоръчаш ли програмата?
Стига да имам възможност бих участвала отнов, заслужава си! Програмата е уникална възможност едновременно да изкараш пари, а също така и да опознаеш нови места, нови хора, страшно много приятелства и приключения.

Доволна ли си от начина, по който организирахме пътуването ти?
Доволна съм от всичко, което Ориндж ми предложиха и организираха. Помагаха ми дори, когато бях в Щатите, като отговаряха на всеки въпрос, който имам. Оказа се също така, че при връщането ми в България имах малък проблем с отменяне на полет и така нататък. При което Ориндж веднага се стекоха на помощ, ориентираха ме и ме съветваха какво да правя и всичко беше наред!
Наистина съм изключително доволна от съдействието на Ориндж за заминаването ми. Те се заеха с всичко и се опитваха да направят всичко възможно, за да е напълно изгодно и удобно за мен.
При следващото си пътуване отново бих се обръщала към тях. Препоръчвам и на вас да направите същото! Няма да останете разочаровани! Заслужава си! :)

...страшно много приятелства и приключения....
Ейми Тасева
Студент