Оооо, значи да дойда тук беше най-доброто решение, което някога съм взимала!

АУБ е невероятно място, специално за фотография, смело мога да твърдя, че е едно от най-добрите места! Курсът е направен така че се учиш да бъдеш и да работиш самостоятелно, но в същото време получаваш невероятна подкрепа от всички професори и техници!

Ползваме всякаква апаратура напълно безплатно, когато си поискаме и мисля че тези £9000 на година (може би не точно всичките де 😅), но по-голямата част от тези пари са напълно оправдани. Пак да кажа, специално за фотография.

По-общо за университета, кампусът ни е малък, но точно това много ми харесва; имаме доста места обособени за учене, освен библиотеката.

Общо взето наистина, това засега са най-хубавите ми години - запознах се със страхотни хора, научавам тоооолкова много неща и никога не съм се чувствала пренебрегната за каквото и да е, чувствам, че това си е моето място!

Както казах има и възможност да се работи в университета - student ambassador, в библиотеката и отделно, доколкото съм запозната, почти всеки курс може да те назначи да помагаш в някаква сфера, което е страхотно!

Аз искрено ти (Анита Юрукова) благодаря за помощта ти!! Без теб нямаше изобщо да знам за това място ❤️❤️❤️

Отзив от Стаси
Станислава Васева
Arts University Bournemouth