Какви са впечатленията ти от програмата?

Впечатленията ми са изключително позитивни. Много се радвам, че се включих в програмата и дори малко съжалявам, че не го направих още в първи курс. Това е едно страхотно изживяване и не може да се опише с думи. Останаха ми незабравими спомени и моменти, които ще помня цял живот.

Какво работиш?

Работех в заведение за хранене в един голям увеселителен парк в градчето Уисконсин Делс. Работата е лесна, не е натоварваща. Работи се в екип и всеки се старае да помогне на другия. Отношенията с работодателите са много приятелски.

Имаш ли втора работа? Трудно ли я намери? Каква беше тя?

Нямах втора работа, защото не ми беше необходима. Получавах достатъчно часове, но като цяло в градчето има много места, където може да се започне втора работа.

Къде живееше, какви са впечатленията ти за настаняването?

Настаниха ни в един мотел в центъра на града, цената на наема е ниска, а условията са много добри. Живеем заедно с приятелките ми, с които дойдохме. Мястото е много приятно и уютно.

Би ли препоръчал основния си работодател на други WAT участници? Ако да, защо? Ако не, защо?

Определено бих препоръчала работодателите си, тъй като през цялата програма бяха изключително коректни и загрижени. Мениджърите са много толерантни и загрижени за работниците, осигуряват ни транспорт след работа, държат се изключително приятелски. По време на работа се шегуват и се създава една много приятна атмосфера.

Какво прави след края на програмата си? Пътува ли в САЩ? Ако да, къде?

След края на програмата пътувахме до Чикаго, Ниагарския водопад, Вашингтон, Филаделфия и Ню Йорк.

Ще участваш ли отново и би ли препоръчала програмата на други?

Надявам се да успея да участвам отново и определено бих препоръчала на всеки, който може да се включи. Независимо в кой щат и при кой работодател, изживяването си заслужава и това е една страхотна възможност за натрупване на ценен опит.

Доволен ли си от начина, по който организирахме пътуването ти?

Много съм доволна и супер благодарна за помощта на Ориндж!

Незабравими спомени и моменти, които ще помня цял живот.
Илияна Илиева, MNEG Concessions inside Mt Olympus, Wisconsin
Студент