Какви са впечатленията ти от програмата?
Здравейте! Ще бъде много малко, ако кажа, че програмата е оставила само добри впечатления в съзнанието ми. Тя остави спомен – прекрасен и незабравим. Доволна съм, защото през цялото време се чувствах сигурна и защитена, намерих нови приятели, разширих мирогледа си, видях прекраси места, забавлявах се, пътувах и не съжалявам, че участвах. В началото не бях сигурна дали да се запиша, тъй като трябваше да пътувам сама, но благодарение и на екипа на Orange се записах и съм им много благодарна за това.

Какво работи?
Работех като cashier на щанд за сладоледи - Dippin Dots, който се намираше в парка Mt. Olympus. Работата не беше тежка, напротив, срещах се с много хора всеки ден, общувах и се забавлявах.

Имаше ли втора работа, трудно ли я намери, каква беше?
Нямах втора работа, но в градчето имаше много места, на които можеше да се намери такава. То е много оживено и пълно с туристи през лятото.

Къде живееше, какви са впечатленията ти за настаняването?
Живеех в квартира, подсигурена от работодателя, която се намираше в downtown на градчето. Беше много хубаво място, там живееха и голяма част от колегите ми и цяло лято се забавлявахме и правехме щуротии.

Би ли препоръчала основния си работодател на други WAT участници?
Разбира се. Всеки трябва да пробва, няма да сгреши.

Какво прави след края на програмата си? Пътува ли в САЩ?
След края на програмата бях в Чикаго за няколко дни и успях да разгледам най-интересните забележителности на града. Оттам са и част от снимките, които съм предоставила. За догодина планувам да посетя още големи градове.

Ще участваш ли отново и ще препоръчаш ли програмата?
Разбира се, бих препоръчала на всеки да пробва, защото съм убедена, че няма да съжалява.

Доволна ли си от начина, по който организирахме пътуването ти?
Да, доволна съм, отлична работа. Благодаря на момичетата, които през цялото време се грижеха за спокойствието и организирането на пътуването ми и след това за престоя ми там.

Намерих нови приятели, разширих мирогледа си, видях прекрасни места
Венислава Иванова
Студент