Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Избери Orange Work and Travel до 31 октомври и спести

Work and Travel USA 09/10/2012 Иво Борисов

zapishi-se-v-orange-work-and-travel-do-31-oktomvri-2012.jpg

Work and Travel е безспорно най-популярната програма сред студентите в България, а октомври е традиционно месецът с най-добри цени и най-атрактивни предложения. От теб се иска да се ориентираш в цялата какафония от оферти и да не направиш грешен избор, подведен от обещания.

Решенията за това са две:

Запиши се в Orange Work and Travel със своя работна оферта

За да платиш най-ниската цена $579. И за да получиш безплатно Travel Guard или Visa Guard, по свой избор, което иначе би ти струвало $50. И за да можеш да замениш данъците си от WAT 2012 за участие в програмата през следващата година, като спестиш допълнително $25 и оставиш чакането данъците да пристигнат на нас.

Запиши се в Orange Work and Travel с наша проверена оферта.

За да избереш един от работодателите, като Hard Rock CaféHyattPrincess ToursSea Crest ResortMount Olympus и тонове други, които работят ексклузивно с Orange и да си спестиш главоболия през цялото лято. И за да се възползваш от уникалната възможност за Orange финансиране, с която заплащаш програмата си чак през септември 2013, когато се завърнеш със спестени пари. И за да можеш да добавиш към програмата сиWAT екстрите Visa и Travel Guard, така че парите ти да не изгорят, ако промениш решението си за участие.

Запиши се до 31 октомври и спести, на my.orange.bg!