Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

WAT Talents или Work and Travel за отличници

Work and Travel USA 09/12/2011 Даниела Емилова

work-and-travel-talents-studentska-brigada.jpg

Work and Travel е уникален начин да опознаеш различен континент, да работиш в нова среда и да пътуваш до мечтани дестинации. Въпреки изгодните начини за финансиране на участието в WAT обаче, да платиш самолетен билет, да предвидиш джобни, такси за програмата и визово интервю може да е доста трудно. Не и ако си един от талантливите WAT студенти на Orange! Кандидатствай за WAT Talents - съвместна инициатива на Orange и дългогодишния ни ексклузивен WAT партньор - Intrax.

Какво е WAT Talents

Инициативата WAT Talents ти дава възможност да участваш в Work and Travel програмата като предварително заплатиш единствено самолетния си билет и таксата за визово интервю. Таксата за участието в програмата заплащаш едва когато заработиш парите в САЩ.

Кой може да участва в WAT Talents

За да се възползваш от тази възможност трябва да участваш в програмата за първи път, да на си на възраст до 23 години и да имаш много добри познания по английски език. Можеш да кандидатстваш във всеки Orange офис до 29 февруари 2012 г. Не забравяй, че местата са ограничени. Пълни условия можеш да намериш в своя Orange офис.