Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Work and Travel 2015 започна!

Work and Travel USA 14/10/2014 Цветелина Христова

wat-a-story-spisanie-za-studentski-brigadi-5.jpg

„Днес буквално нося своята история на гърба си“ – с тези прекрасни думи на наша клиентка, завърнала се от първото си Work and Travel лято, но убедена, че няма да е последното, се радваме да обявим официалното начало на записванията за студентска бригада, за сезон 2015!


Вдъхновени от прекрасните отзиви, които получаваме от студентите си, с трепет очакваме новите пътешественици, които са решили да пътуват отвъд океана. Важно е да знаеш, че само до 31 октомври можеш да се възползваш от най-ниската цена за сезона, да получиш допълнителни екстри и да осребриш чек от работодател безплатно.

Лято 2015 се очертава да бъде още по-успешно за теб, имайки предвид и факта, че по-официални данни от септември, безработицата в САЩ за пръв път от 2008г. насам е под 6%. Този спад говори за по-голяма заетост и по-високи доходи, които американците могат да похарчат по време на почивката си в туристическите региони на САЩ. Именно там са съсредоточени и работодателите, които наемат студенти по програмата, и които споделят своето оптимистично мнение, че сезонът ще бъде успешен както за тях така и за студентите.  


Очаквай скоро и списък на събитията, на които ще можеш да избереш своя работодател, както и най-новото издание на уникалното по рода си списание WATаStory the Magazine, което ще можеш да получиш в университета, в който учиш.


Не забравяй, че програмата не се заплаща накуп и че само с Orange можеш да заплатиш програмата си чак след като се върнеш, през есента на 2015.


Посети своя Orange офис и нека създадем твоята Work and Travel история заедно! А дотогава не пропускай да прочетеш отзивите и видеоклиповете на своите колеги, в които те разказват своите успешни истории!