Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Вземи работна оферта на скайп феър през януари

Work and Travel USA 16/12/2015 Даниела Емилова

pink-beach-club-m.jpg

Ако все още не си се записал за студентска бригада или не си избрал своята работна оферта, ето какво може да очакваш веднага след празниците, на първия ни скайп феър през януари.

Baja Amusements - прекрасният увеселителен парк отново е тук да наема студенти за лятото. Той се намира в една от най-забавните дестинации в САЩ - Ocean City, Maryland. Студентите могат да очакват много работни часове, подсигурена квартира и изключително забавна работна атмосфера.

Fountainhead Development - Аляска си остава една от най-популярните дестинации за студентска бригада, а Fountainhead е прекрасен работодател, който предлага позиции във Феърбенкс, вторият по-големина град в Аляска. Работодателят подсигурява и квартира, а заплащането е между $9.75 и $10.50 на час.

Denali Grizzly Bear Resort - друг известен работодател в Аляска ще наема студенти за Front Desk, Houskeeper и Store Clerk позиции. Разположен е в прекрасния парк Денали, който се посещава от хиляди туристи през лятото и студентите имат много възможности за втора работа.

The Westin Portland - ако търсиш красива и спокойна дестинация, която не е толкова претъпкана с J1 студенти през лятото, но пък е достатъчно близо до повечето големи градове и има много възможности за втора работа, то Мейн определено е твоят щат. The Westin Portland е прекрасен работодател, който наема студенти за Front Desk, а заплащането е $10.25 на час.

Скайп феърът ни ще се проведе на 13 януари в нашите офиси, а крайният срок за кандидатстване за работна оферта е 28 декември. Не забравяй, че все още можеш да се запишеш за студентска бригада и да платиш програмата си след като се върнеш, само с опцията Orange финансиране.

Виж и отзивите на своите колеги в нашия ютюб канал.