Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Всички на борда - време е за самолетни билети

Work and Travel USA 19/02/2015 Николай Савов

bulgaria-air-22012-route-map.jpg

Сезонът на самолетните билети за Work and Travel  е официално открит. Ако вече си избрал своята работна оферта и знаеш стартовата си дата и мястото, до което ще пътуваш,  е добре да закупиш самолетния си билет колкото се може по-рано.

Предимствата на ранно закупения билет са много, ето само част от тях:

  • По-достъпна цена – колкото по-рано закупиш самолетния си билет, толкова по-голяма е вероятността да има места в по-ниските класи и той да бъде на по-изгодна цена.
    Не забравяй, че WAT билета позволява пълно възстановяване на платената сума при отказ на виза.
  • По-голям избор – докато все още има свободни места в полетите на голям брой авиокомпании ,имаш възможност да избереш най-доброто пътуване при най-добри условия.
  • Пристигане на работното място навреме – повечето работодатели изискват от студентите  да са на работното си място поне 2 или 3 дни преди стартовата дата. Това изисква купуване на билета възможно най-рано, за да не рискуваш евентуално изчерпване на местата за подходящите за теб дати и закъсняване за първия работен ден.
  • Възможност за пътуване в групи – с напредване на сезона местата в полетите стават все по-ограничени и може да се окаже, че в някои от тях има свободни единични места, което прави невъзможно пътуването ти заедно с твоите приятели.

Освен предимствата на по-ранно закупения билет, не бива да забравяш, че Work and Travel билетът е с валидност, която е съобразена с продължителността на програмата и позволява една промяна на датата на пътуване без глоба от авиокомпанията както и тръгване от Варна,Букурещ, Скопие или Тирана.


Посети своя Orange офис сега и запази своя билет и не забравяй, че дори и при отказ на виза, цялата сума на билета ти ще бъде възстановена!!! Приятно пътуване!