Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Страхотни работни оферти на джоб феър през януари

Work and Travel USA 18/01/2016 Даниела Емилова

400%20x%20400_Job%20and%20Skype.png

Още страхотни работни оферти, от които можеш да избираш предстоят на феъра ни на 30 януари в хотел Хилтън, София. Виж къде можеш да прекараш едно чудесно Work and Travel лято и кои са работодателите, които ще наемат студенти на събитието.

Ocean Edge Resort - дестинация Кейп Код. Ocean Edge е един от големите ризорти, който предлага разнообразни позиции, но за да работиш при него трябва да владееш английски на доста добро ниво.

Toad Hall Corporation - работодателят се намира в Хаянис - едно от най-популярните градчета на Кейпа. Работата не е никак трудна, защото се състои в даване на указания на туристите, които искат да ползват ферибота до съседните острови. А освен това има и възможност за бакшиши.

Mt.Olympus Park and Hotel Rome - избери от многообразните позиции в увеселитения парк в щата Уисконсин. С добро заплащане и подсигурена квартира, работодателят е много подходящ, ако за пръв път участваш в Work and Travel.


Dough Roller - ако искаш да работиш на източното крайбрежие, в една от най-популярните и забавни дестинации, това е твоят работодател.

Up River Cafe - ресторантът се намира на езерото Lake George в щата Ню Йорк, един от най-популярните туристически региони в САЩ. Заплащането е от $7.75 до $10.00 на час, а позициите, за които можеш да кандидатстваш са kitchen steward, busser и ice cream scooper.

The Froggy Dog Restaurant - още един чудесен ресторант, наемащ студенти за лятото. Освен добрите позиции, работодателят подсигурява и квартира, и е подходящ за студенти, които участват в програмата за първа година.

Holland America Princess Tours - един от най-популярните работодатели в Аляска предлага позиции в Denali National Park, Healy, Anchorage, Fairbanks и Cooper Landing.

Запиши се сега на по-ниски цени и не изпускай добрите работни оферти!

Посети най-удобния за теб Orange офис и започни своето Work and Travel приключение!