Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Стани посланик на Air France - KLM и спечели пътуване до Disneyland

Work and Travel USA 31/03/2015 Иво Борисов

stani-work-and-travel-poslanik-na-air-france-klm-i-orange.png

Направи участието си в Work and Travel още по-вълнуващо, като се включиш в състезанието на Orange и Air France – KLM и станеш ексклузивен посланик на двете водещи авиокомпании.

Как да станеш посланик

За да участваш трябва да избереш Orange за своето Work and Travel лято, да пътуваш с Air France или КЛМ до САЩ. След това просто ни разкажи за полета, трансферното летище, храната, която са ти сервирали – ще се радваме да чуем за цялото ти преживяване! Ще публикуваме разказа ти в блога на Orange, а преди края на лятото ще подберем 4-те най-интересни истории.

Какви награди ще спечелиш

Авторите на 4-те най-интересни истории ще получат специлно посрещане от любезните домакини от Air FranceKLM! Преди да тръгнеш обратно към България ще получиш специална пратка с много подаръци, на летището ще ти покажат интересни места, които иначе няма как да видиш, ще получиш безплатно настаняване в хотел в Париж, а на следващия ден – безплатен пас за Disneyland Paris!

Как да участваш

Избери Orange и Air France – KLM за незабравимото си WAT лято. Прави снимки и видео по време на полета си и разкажи преживяването си в my.orange.bg след 04 Май 2015г. – толкова е просто!