Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Работни оферти на оферта през ноември

Work and Travel USA 16/11/2016 Мария Стаменова

lobsters.jpg

Ако все още не си решил дали със сигурност искаш да прекараш едно страхотно лято зад океана и да посетиш места, за които си чувал само от филмите – то сега е наистина добър момент да ти покажем какво те очаква там.

Какво по-хубаво от това да знаеш, че работната ти оферта е осигурена още от сега и единственото, за което ти остава да мислиш, е какво да сложиш в куфара си. Ключът към това се крие в срещите през декември с нашите проверени американски работодатели.

От касиер на входа на увеселителния парк Mount Olympus в Уисконсин, през пиколо в изискания Harbor View Hotel на Martha's Vineyard до помощник на сервитьорите в Stewmans Lobster Pound в слънчевия и красив Bar Harbor, Maine. Това са само малка част от офертите, които ние ти предлагаме. Интервютата с работодателите ще се проведат в началото на декември, така че разполагаш с малко време да избереш една от тях. Но не се бави - местата се запълват бързо.

Не забравяй, че с Orange финансиране имаш възможност да заплатиш програмата си чак след като се върнеш от САЩ. За разлика от банките, ние не начисляваме лихва за периода, в които си там, и не изискваме от теб куп документи, доказващи доходи.

Единственото, което се изисква от теб е да посетиш наш офис и да разбереш дали отговаряш на изискванията. Не забравяй, че ние можем да финансираме програмата ти дори и ако вече си бил в Щатите.

Посети най-удобния за теб Ориндж офис, за да се запишеш за една от страхотните ни оферти.