Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Първите Work and Travel оферти за сезона

Work and Travel USA 19/10/2011 Даниела Емилова

pyrvite-rabotni-oferti-za-sezona.jpg

Work and Travel работната оферта е едно от най-важните неща, за неповторимо лято в САЩ. И с гордост можем да кажем, че през последните 11 години изградихме връзки с най-добрите спонсориращи организации и американски работодатели, за да можем да изберем за теб най-атрактивните работни оферти!

И за да се увериш, че думите ни не са голи обещания, просто трябва да посетиш напълно обновения ни модул за  Work and Travel работни оферти!  Там ще откриеш първото от много събития, които сме ти подготвили за този WAT сезон - Skype Fair, който ще се проведе от 16-ти до 18-ти ноември 2011г. 

На това събитие можеш да избираш между наистина разнообразни оферти! Започваме с Аляска, дестинация №1 за Work and Travel, представена от Aramark - един от най-добрите работодатели в щата. Можеш още да се отправиш на незабравимо пътешествие до едно от най-красивите места на света Grand Canyon и да работиш за Best Western - една от най-големите хотелски вериги в света. А разбира се, ако планираш да пътуваш към САЩ още в началото на май, можеш да се довериш на WAT класиката - Масачузетс!

И най-важното, не забравяй, че във всеки Orange офис те очакват опитни консултанти, многократно участвали в WAT, от които можеш да получиш безценни съвети коя оферта да избереш!