Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Последен шанс за последния Work and Travel Job Fair

Work and Travel USA 23/03/2012 Иво Борисов

poslendiqt-job-fair-za-work-and-travel.jpg

Не пропускай последната възможност да се запишеш в Work and Travel и да участваш на Job Fair-a на 24 март, в София, х-л Радисън!

И днес имаме нови оферти, които включваме към тоновете отлични предложения! Можеш да прекараш лятото си в ексклузивния курорт Mackinac Island в Мичигън - едно от местата, където богатите и известни изкарват ваканциите си. Можеш да се насочиш и към спиращата дъха природа на Вермонт, в Бърлингтън, който носи част от очарованието на стара Англия. Разбира се попълваме и редиците на вече митичния Кейп Код, Масачузетс - приведстваме Orleans Inn - една от най-популярните работодатели на полуострова.

Която и оферта да избереш - получаваш гаранцията на Orange за сигурен WAT работодел и неповторимо лято в САЩ. Ако си се записал в друга агенция, но харесваш оферта на Orange - ела в наш офис, за да обсъдим възможността да смениш агенцията си, без да губиш пари. Не забравяй, че при записване през март получаваш безплатен Money Back Guarantee или Visa Guard, в зависимост от избраната опция на програмата.

Запиши се днес и стани част от най-популярната студетнска програма.