Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Първи с работни оферти за студентска бригада

Work and Travel USA 03/11/2015 Иво Борисов

rabotni-oferti-za-studentska-brigada.png

Сезонът на най-добрите работни оферти официално започна в Orange. И по традиция започваме с Cape Cod. Първият Skype Fair - видеоразговор с американски работодатели, провеждан от всеки офис на Ориндж - ще те срещне с два от най-предпочитаните хотела в популярния полуостров. Виж повече за двата работодателя и не забравяй, че можеш да станеш част от това преживяване, само ако се запишеш в Orange и кандидатстваш за една от двете оферти до 6-ти ноември!

Work and Travel в Seacrest Resort

Seacrest е един от най-добрите ризорти в Кейп Код, гордеят се с отлично отношение към гостите, перфектните си ресторанти и един от много малкото частни плажове. Позициите тук са разнообразни и за всяка от тях трябва да си ведър, позитивен, готов да помагаш на гостите. Освен отлично заплащане, работодателят предлага осигурена квартира. Имай предвид, че тя предлага основно ниво на комфорт. През цялото лято ще си заобиколен от хора от десетки държави, с които можеш да посетиш Бостън, Ниагарския Водопад и разбира се - Ню Йорк.

Студентска бригада на Кейп Код

Work and Travel в Harbor View Hotel

Хотелът се намира в Едгъртаун - това e малка общност на Мартас Виниярд - един от най-красивите американски острови в Атлантическия океан. Тук е основното пристанище, което свързва острова с континента. Позициите в хотела са пиколо, камериер и помощник в ресторант, а осигурената квартира от работодателя е огромно преимущество. Въпреки че е малък, градът предлага възможности за втора работа.

Студентска бригада Кейп Код

Студентска бригада в Cape Cod

Малкият полуостров на Източния бряг е едно от най-предпочитаните места за Work and Travel студенти от цял свят. Районът е един от най-богатите в САЩ, пълен с история и невероятни плажове. Два от островите в непосредствена близост - Нентакет и Мартас Виниярд пък привличат ред политици и знаменитости.

Ако се насочиш към работна оферта в региона, имай предвид, че е добре да заминеш по-рано, най-често в началото на месец май. Регионът е изключително популярен при Work and Travel студентите и за да си конкурентен трябва да говориш английски на добро ниво, но пък възможностите, които ще откриеш тук си заслужават.