Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Оферти за Кейп Код още през октомври

Work and Travel USA 25/10/2016 Милена Благоева

Seacrest%20resort.jpg

Последните дни на октомври идват, но при нас новостите тепърва започват.  Първите работни оферти за сезона са вече при нас. Датите за скайп интервютата са посочени в нашия календар.

Естествено първите предложения са за най-популярното сред студентите - източно крайбрежие и щата Масачузетс. Още по-добрата новина, е че заплащането в щата тази година се увеличи с $1 и минималното заплащане на час ще бъде $11.00. Да, новите ни работни оферти ти предлагат именно това - заминаване в удобно за теб време и разнообразни позиции с добро заплащане.

Ако още се колебаеш, не се притеснавай да се посъветваш с някого от нас - служителите на Ориндж. Много от твоите колеги вече са били при нашите страхотни работодатели и с удоволствие споделят своя опит с теб.

Датата на първите скайп интервюта е 16 ноември, мястото – всеки офис на Ориндж. Започни своето Work and Travel приключение смело!

Вземи работната си оферта още през ноември, за имаш достатъчно време да се подготвиш за летния сезон, пълен с приключения.