Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Избор на WAT оферта в 3 стъпки и смяна на работна оферта - безплатно през ноември!

Work and Travel USA 14/11/2011 Даниела Емилова

naj-dobrite-work-and-travel-oferti-svyrshvat-pyrvi.jpg

Да избереш правилния WAT работодател е важно, а в разнообразието от оферти, които Orange предлага и доста трудно занимание. И за да ти помогнем във вземането на разумно решение ти предлагаме три лесни стъпки до твоята WAT оферта:

Разгледай всички работни оферти

Още в самото начало на есента поместихме пълен списък с работодателите, които ще ти предложим през сезона, за да имаш достатъчно време да се ориентираш и избереш своя. Разгледай го и не забравяй да потърсиш подробности за всеки работодател в страницата ни с актуални WAT оферти.

Посъветвай се с опитните ни консултанти

Да познаваш тънкостите във всички региони на САЩ - от възможностите за втора работа, до особеностите при търсене на квартира, да си чул десетки хиляди WAT истории и не по-малко важно - сам да имаш няколко WAT лета зад себе си - само така можеш да дадеш честен и обективен съвет. Всички консултанти на Orange са именно такива хора, така че не се свени да ги попиташ!

Вземи решение без да се притесняваш, с безплатна смяна на оферта - само през ноември

Само ако се запишеш в WAT до 30 ноември 2011г. получаваш възможността за смяна на работна оферта - напълно безплатно! Така ще си спокоен, че ако промениш решението си къде искаш да пътуваш на по-късен етап, ще имаш възможността да го направиш. Освен това ще спестиш и минимум $350 от промяна на работна оферта, което си е наистина сериозна сума.

Побързай, запиши се през ноември и избери своя WAT работодател!

Пълните условия за смяна на работна оферта са достъпни в офис на Orange.