Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Tax Refund UK

данъци от англия


Колко струва и колко време е необходимо

Очакван данъкЦена
Начин на получаванеПериод на получаванеНачин на осребряване на чека
Под 200£  19.95£ Поименен чек 10-16 седмици В офиса на Orange на цена от 15£
Над 200£  49.95£ Поименен чек 10-16 седмици В офиса на Orange на цена от 15£

*Таксата за услугата се заплаща по банков път или се приспада от пристигналия чек

 


Формуляр U1

Какво представлява формуляр U1

Имам ли право на обезщетение за безработица?

Ако живееш в държава от ЕС (Европейския съюз), различна от тази, в която работиш, и се връщаш там по-рядко от веднъж седмично можеш да се регистрираш в службите по заетостта и да поискаш обезщетение за безработица в последната страна, в която си работил или да се върнеш в твоята страна, за да си търсиш работа и да получаваш обезщетение за безработица там. В България първата стъпка е регистрация в Агенцията по заетостта в 7-дневен срок от приключването на работа. Това става в районните дирекции „ Бюро по труда“ според постоянния или настоящия ти адрес. След това в тримесечен срок трябва да подадеш заявление към териториалното поделение на НОИ.

Какъв е размерът на обезщетението?

Размерът на обезщетението и за какъв период от време ще го получаваш се определят от съответната институция и е строго индивидуално. За повече информация относно изчисленията, сроковете и условията те съветваме да попиташ в службите по заетостта в страната, в която ще се регистрираш. Един от документите, който ще ти е необходим е форма U1. Това е преносим документ, който удостоверява периодите ти на осигуряване в друга държава от ЕС, които периоди ще бъдат взети предвид при изчисляване на обезщетението ти за безработица.

Къде мога да получа формуляр U1

Формата U1 може да се получи в националната служба по заетостта на последната страна, където си работил и да се подаде с други изисквани документи за обезщетение за безработица в станата, в която искаш да го получаваш. За издаване на форма U1 от Великобритания е необходимо да се попълни и изпрати набор от документи в националната служба по заетост там. Ние можем да ти съдействаме за издаването на формуляр U1. Kато документите, които трябва да ни предоставиш са форми P45 и/или P60, последен чек и документ за самоличност. Цената на услугата ни е 20 лева.

 


Новини

Изгодно възстановяване на данъцит от Англия

Tax Refund UK 12/09/15 Северина Хубенова

Изгодно възстановяване на данъцит от Англия

Отзиви и съвети

Твоите колеги разказват

Много съм доволна от...

Tax Refund UK 12/10/15 Айше Камберова

Удобно е да използваш агенция

Tax Refund UK 12/10/15 Костадин Ефтимов

Нашите консултанти съветват

За пътешествията и откривателството. Гост блогър: Сузана от La Movida Mia

Tax Refund UK 03/09/16 Сузана Теофилова

За пътешествията и откривателството. Гост блогър: Сузана от La Movida Mia

8 съвета как да си върнете законно повече данъци

Tax Refund UK 04/06/15 Цветелина Христова

8 съвета как да си върнете законно повече данъци

Научи повече

Най-популярната услуга за възстановяване на данъци от UK

Не е трудно да разбереш защо в Orange предлагаме най-популярната услуга за връщане на данъци, просто виж какво какво получаваш:

  • Ниска фиксирана цена от 9.95£! Знаеш колко точно ще струва твоя Tax Refund още преди да си кандидатствал, защото цената не е обвързана със сложни сметки и няма скрити такси.
  • Максимална сума на възстановяване! Вече повече от десет години успешно възстановяваме данъци - това е най-сигурната гаранция, че ще получиш максимален рифънд.
  • Прозрачна процедура! С Orange можеш да следиш цялата процедура по възстановяването на данъците ти и да се информираш за напредъка от личен профил на сайта ни.