Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Първите федерални чекове са вече на път

Tax Refund USA 09/03/2015 Елица Кюмюрджиева

Federal taxes.jpg

Първите чекове с възстановени данъци от лято 2014 са вече на път за България! Благодарение на Orange Tax Refund над 150 твои приятели вече правят планове как да използват сумите от своите чекове. Възможностите са многобройни, но най-атрактивните сред тях несъмнено са още едно Work and Travel приключение, нова покупка или инвестиция в магистратура в чужбина.

Възстановяването на данъци от САЩ не е точно "фасулска работа", затова е добре да се довериш на професионалисти с опит. Ако все още не си се възползвал от услугата Orange Tax Refund, не е късно да кандидатстваш. Процедурата е бърза и лесна. От теб се искат само копия от няколко документа, а от нас - съставянето, окомплектоването и изпращането на данъчната ти декларация.

И не забравяй, че само в Orange лично ще подпишеш всички формуляри, които се изпращат на данъчната администрация! Ние знаем колко е важно да бъдеш добре информиран и процедурата да бъде прозрачна. Затова побързай - крайният срок за подаване на данъчни декларации е 15 април!