Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Уикенд в Истанбул

Travel Abroad 07/06/2012 Цветелина Христова

ekskurziq-istanbul-s-vklyuchen-samoleten-bilet.jpg

„Ако имахме право на един единствен поглед към света, достатъчно ще е да се взрем в Истанбул“– с тези думи небезизвестният френски писател и оратор Алфонсо де Ламартин описва красотата и могъществото наИстанбул.

Подари си уикенд в Истанбул от 319 евро, с включени самолетни билети

Пакетното предложение включва:

  • Двупосочен самолетен билет, с включени летищни такси
  • 2 нощувки със закуски в хотели 4* или 5*
  • медицинска застраховка
Период на пътуване: юни-октомври 2012. Местата са ограничени.

За Истанбул

Не само географското разположение, но и богатото културно наследство на града привличат милиони туристи всяка година. Истанбул предлага една уникална смесица от древно-гръцки, византийски и римски паметници на културата – тук е мястото, на което може да видиш църквата музей „Света София”, Синята джамия „Султан Ахмед”, дворецът Долмабахче и Египетския храм на Аполон.

Откъсвайки се от екскурзовода за малко е хубаво просто да се поразходиш по уличките, да усетиш пулса на града, миризмата на вкусна храна и да се полюбуваш на морето отпивайки глътка чай в уютно ресторантче покрай Босфора. Ако и ти искаш да се докоснеш до вълшебството на Истанбул, да посрещнеш залеза на корабче плавайки по Босфора, да отпиеш глътка от вкусния турски чай или да се попазариш с търговците на Капаль чарши.

Възползвай се от уникалния City Break Summer 2012 пакет, във всеки Orange офис!