Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

До Лондон за 94 евро

Travel Abroad 05/01/2016 Цветелина Георгиева

UK-400-x-400.jpg

Ако плануваш да работиш в Англия през лятото на сезонна работа или в друг период от годината, с Orange може да закупиш най-изгодния самолетен билет до Лондон.

Знаем, че в повечето случаи клиентите предпочитат да пътуват с нискотарифни авиокомпании, тъй като схващането е че те предлагат най-ниски цени на самолетни билети. Това обаче не винаги е така. Пътувайки с нискотарифна авиокомпания имаш допълнителни такси почти за всяка услуга - за чек-ин направен на гише, за чекиран багаж, за избор на конкретно място и т.н. Много авиокомпании могат да предложат конкурентни цени на самолетни билети, при това с много по-добри условия.

Именно затова те съветваме да се обърнеш към най-близкия за теб Orange офис и да потърсиш най-изгодния самолетен билет. Само с Orange може да закупиш самолетен билет до Лондон на цена от 94 евро с право на два куфара от по 23кг и то напълно безплатно. Ако закупиш двупосочен билет можеш да смениш и датата си на пътуване без глоба*.

С Orange можеш лесно и изгодно да възстановиш своите данъци от Англия, както и да подадеш документи за издаване на формуляр U1.

Обади се на 0700 15 665 и запази своя самолетен билет сега.

*На цената на един градски разговор