VIA University College

VIA University College
VIA University College in Хернинг, Дания
Град, в който ще се проведе консултацията

За VIA University College

VIA University College е най-голямата бизнес и дизайн академия в Скандинавия. Програмите и курсовете се фокусират върху професионалната практика в области като здравеопазване, обучение, социално образование, технологии, бизнес и дизайн.

Във VIA работят приблизително 2000 души и се обучават около 20 000 студенти. Предлагат се приблизително 50 програми както на датски, така и на английски.

Академията се помещава в изключително модерни и интересни като архитектура сгради. Класните стаи и ателиетата са обзаведени по последна дума на техниката и са достъпни за студентите по всяко време. В близост до тях има добре оборудвани фитнес център, библиотека, книжарници и още много други интересни места за обучение или развлечения.

Силата на програмите е комбинацията от изследвания, базирани на теоретично учение с практически стажове и клинично обучение. Целта е да се подпомага развитието на професионалната квалификация, с която да се намерят решения на предизвикателствата, пред които е изправено обществото - в Дания и в международен план.

Голямо предимство за студентите е, че VIA University College поддържа тесни връзки с утвърдени компании в бранша, което им помага за по-нататъшната реализация. В обучението се набляга изключително много на практическите занимания.

Партньори на ТЕКО са световни марки като ONLY, VERO MODA, Jack & Jones, MAMA LICIOUS, PIECES, SELECTED и др. Много често студентите участват в съвместни проекти с тези компании и навлизат в реалния бизнес, още докато се обучават.

20 000
студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

VIA University College - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на VIA University College. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване. 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0-7.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 March

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 0 EUR на година

The Danish Students' Grants and Loans Scheme (SU) - за студенти от Европейския съюз, които живеят в Дания последните 5 години или работят в Дания.

Галерия на VIA University College