University of Westminster

University of Westminster
University of Westminster in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Westminster

Изборът на университет, в който да продължите своето образование, е нелека задача. Но ако областта, в която имате желание да се развивате, е архитектура, дизайн, бизнес, журналистика, право, психология или история на изкуството, то University of Westminster е правилният университет. Създаден е преди повече от 150 години и заслужено е спечелил световно признание за своята академична дейност и приноса си към английското висше образование.

Иновативен и с богат опит, той привлича повече от 20 000 студенти от 150 държави по света с високото качество на предлаганите програми, добрата академична подготовка и възможностите за професионално развитие, които предоставя. University of Westminster предлага както бакалавърски и магистърски програми, така и по-кратки курсове за професионална квалификация, като стремежът е университетската подготовка да върви ръка за ръка с развиването на практически опит в избраната област. Редица програми включват задължителен стаж по специалността, а наред с това University of Westminster  предлага на своите студенти програмата Talent Bank или възможност да работят, докато учат в различните факултети и департаменти на самия университет. Университетът е известен и с големия брой стипендии, които предлага на своите студенти.

Университет на пионери – това определение идеално описва University of Westminster, за който е интересно да се разбере, че печели първите места в различни класации. Университетът е първото политехническо висше учебно заведениe във Великобритания (1838 г.), което в средата на XX започва предлагането на първите академични програми в областта на фотографията и медиите. University of Westminster също така е и първият модерен университет, спечелил Queen’s Award for Enterprise в категорията, посветена на международната търговия, и първият академичен партньор на UN Habitat.

Характерният за University of Westminster стремеж към висококачествено образование и новаторски подход в обучението, съчетани с пъстрата културно-историческа, бизнес и развлекателна атмосфера на неповторимия Лондон, пренасят всеки студент в среда, където възможностите са неограничени, а обстановката – неповторима.

3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Westminster - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на University of Westminster. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване.

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
1. IELTS 6.0
2.
2. Диплома за средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
1. IELTS 6.5
2.
2. Диплома за бакалавърска специалност, близка до желаната магистърс програма


Краен срок: 01 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 8750 - 9500 GBP на година

Предлагат се различни стипендии:

- Westminster silver scholarship - 2 000 GBP per academic year;
- Westminster Platinum Scholarchips - 6 000 GBP/year при условие, че семейният годишен доход е под 25 000 GBP;
- Westminster Gold scholarship - 4 000 GBP/year.

 Подновява се всяка година при висок успех.

Галерия на University of Westminster