University of Sunderland

University of Sunderland
University of Sunderland in Съндърленд, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За University of Sunderland

University of Sunderland е висше учебно заведение с повече от стогодишна история. Създаден е през 1901г. и е разположен в Съндърланд, Североизточна Англия. Иновативен и достъпен университет, който вдъхновява своите възпитаници.

Институтът разполага с две учебни бази на територията на Съндърланд: Тhe Sir Tom Cowie Campus, намиращ се в близост до морето, и City Campus в центъра на града. В двата центъра са инвестирани повече от 130 млн. паунда, за да бъдат осигурени висококачествени съоръжения и модерна учебна среда за студентите. Новооткритият през 2012г. трети кампус е в сърцето на големия финансов център Лондон.

University of Sunderland заема почетни места в различни класации за топ университети в Обединеното кралство и Европа. През 2012г. е номиниран за университет на годината от Times Higher Education Awards и попада в шестте най-престижни на Острова. Според Guardian University Guide е най-бързо развиващото се учебно заведение за 2012г. Резултатите от последно проучване за 2016 г. показват, че 94% процента започват работа до 6 месеца от завършването си.

Учебните програми са разпределени в шест факултета: по здравни науки; Факултет по изкуства, дизайн и медии; Факултет по бизнес, право и туризъм; педагогически факултет; Факултет по компютърни науки и Факултет по инженерство и производство. Преподаването в тях е на световно ниво, като силен акцент получават академичните изследвания и работата с партньори в бизнеса и индустрията. Университетът дава възможност и за участие в програмата „Еразъм“.

Общият брой студенти е над 21 000, от които 17% са чужденци. Кандидат-студентите могат активно да участват в Summer schools, които имат за цел да ги подготвят за живота в университета.

Социалният живот в University of Sunderland е активен и разнообразен. Множество студентски организации, клубове и мероприятия са част от културния облик на Съндърланд. За любителите на спорта също е помислено. Спортните клубове са над 40, а университетът разполага и с модерни спортни съоръжения.

21 000
студенти
17%
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University of Sunderland - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на University of Sunderland. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване. 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 4750 - 10240 GBP на година
  • Excellence Scholarship - 2000 GBP

  • The University of Sunderland Scholarship - 2000 GBP

  • Get There Scholarship - 600 GBP

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на University of Sunderland