University College of Northern Denmark (UCN)

University College of Northern Denmark (UCN)
University College of Northern Denmark (UCN) in Олборг, Дания
Град, в който ще се проведе консултацията

За University College of Northern Denmark (UCN)

University College of Northern Denmark (UCN) е нова, модерна и различна учебна организация. Това е институция, работеща в областта на образованието, приложните науки и иновациите. Направленията, в които се развива, са технологии и бизнес, здравеопазване и рехабилитация, социални науки и образование, последващо обучение. Към момента в колежа се обучават над 10 000 студента редовно обучение, както и повече от 8 000 задочно. Близо 1400 са международните студенти, идващи от 50 страни. Академичната среда е динамична и неформална, групите са малки, благодарение на което се обръща индивидуално внимание на всеки студент.

Колежът на северна Дания предлага 20 програми изцяло на английски език. Програмите комбинират приложно академично обучение с практически опит. Всяка година голяма част от студентите на UCN взимат участие в програми за студентски обмен в над 100 партниращи институции в и извън ЕС. Студентите, обучаващи се в изцяло бакалавърски специалности, задължително имат един семестър стаж.

UCN има дългогодишни връзки с бизнеса, публичния сектор и професионалните организации. Възпитаниците му много често са първи избор на работодателите. Университетският колеж на северна Дания цени общността – насърчава свободата на словото в атмосфера на открит диалог, подкрепящ критичното мислене, възпитаващ интелектуална почтеност и етично отношение.

UCN и неговите три кампуса са разположени в най-зеления и най-безопасен град по крайбрежието на Дания – Олбoрг. Заради стратегическата си локация града е индустриален и търговски център от много години, а днес е известен и като едно от академичните средища на страната. С над 200 000 жители, той е третият по големина град в страната и е регионална столица на северна Дания. Атмосферата е неформална и приятелска, а студентския живот е разнообразен и пълноценен.

18 000
студенти
1400
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

University College of Northern Denmark (UCN) - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на University College of Northern Denmark (UCN). Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване. 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 March

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 0 EUR на година
  • The Danish Students' Grants and Loans Scheme (SU) - за студенти от Европейския съюз, които живеят в Дания последните 5 години или работят в Дания.

Галерия на University College of Northern Denmark (UCN)