Stenden University of Applied Sciences

Stenden University of Applied Sciences
Stenden University of Applied Sciences in Леуварден, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Stenden University of Applied Sciences

В Stenden University of Applied Sciences можеш да избереш бакалавърски специалности като бизнес и хотелски мениджмънт или магистърски програми по международен събитиен мениджмънт, международен туризъм и управление на услугите. Практическа подготовка на студентите се осигурява както в „компаниите” на самия университет – хотел и конгресен център Stenden University Hotel, изследователски център Lumius и медийно студио, така и в редица партниращи международни компании. Stenden University има гъвкав подход към процеса на кандидатстване, което допълнително улеснява бъдещите студенти.

 

Визията на Stenden University за модерно и динамично образование гарантира обучение в малки групи, развиване на креативно мислене и работа в екип за разрешаването на проблеми в избраната сфера.

 

Обучението в университета е интензивно. То развива не само мултикултурни и лични умения, но и чрез т.нар. Problem Based Learning (PBL) система допринася за по-бързото усвояване на материята и решаването на реални съществуващи проблеми в бизнес среда. Наред с това, студентите могат да разчитат и на подкрепата на индивидуален ментор, който съдейства по всички въпроси, свързани с учебния процес и адаптирането към новата култура и начин на живот.

Според студентско проучване комбинацията от академичните среди и практически (управленчески) опит дава на учениците необходимите знания и умения, в резултат на които 97% от завършилите студенти успяват да си намерят работа в областта на хотелиерството и туризма само 3 месеца след дипломирането си.

 

Стремежът за изграждане на образа на водещ международен университет се превръща в традиция, а днес едно от постиженията на Stenden University е предлагането на качествено образование в Европа, Азия, Африка и Близкия Изток. Чрез програмата Grand Tour всеки студент може да пътува и учи избраната от него специалност в кампусите в Холандия, Катар, Тайланд, Индонезия или Южна Африка заедно със студенти от над 60 националности.

4 години
продължителност на бакалавърска програма

Stenden University of Applied Sciences - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на Stenden University of Applied Scineces. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване.

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
1. IELTS 6.0
2.
2. Диплома за средно образование


Краен срок: 31 MayНеобходими документи за магистърска програма:

1.
1. IELTS 6.0
2.
2. Диплома за бакалавърска специалност, близка до избраната програма


Краен срок: 15 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2006 EUR на година
Магистърска програма 11500 EUR на година
Университетът не предлага стипендии.

Галерия на Stenden University of Applied Sciences