London Metropolitan University

London Metropolitan University
London Metropolitan University in Лондон, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За London Metropolitan University

London Metropolitan University е университетът, който освен с разнообразни програми и високо ниво на преподаване, привлича интереса на студенти от целия свят и с по-достъпните си такси. Той присъства на челни места в класациите за най-популярен университет сред международните студенти и това е напълно заслужено.
 
London Metropolitan University е основан през 2002 г. в резултат от сливането на два института с вековни традиции в Обединеното кралство – London Guildhall University и University of North London. Кампусите му са удобно разположени в централната част на Лондон.
 
London Met, както е известен в учебните среди, е най-големият университет в Лондон. В него ежегодно се обучават повече от 29 000 студенти. Над 7 000 от тях са чужденци, които идват от 155 държави.
 
Университетът предлага над 480 различни курса на обучение. Тук можеш да разчиташ на качествено обучение в сфери като изкуство, дизайн, архитектура, бизнес, право, компютърни и хуманитарни науки. През 2006 г. отваря врати високотехнологичен център за науки с лаборатории, смятани за едни от най-добре оборудваните в Европа – част от инвестиция на стойност 30 млн. паунда.
За 2011 г. университетът печели висока оценка за качеството на предлаганите програми от британската Агенция по качеството (Quality Assurance Agency), а негово несъмнено предимство са по-ниските такси за обучение. Университетът се гордее с отговорната си политика не само спрямо своите студенти, а и към обществото, като свидетелство за това е наградата Carbon Trust Standard за намаляване на емисиите въглерод с близо 12%.
 
 
29 000
студенти
7000
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

London Metropolitan University - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на London Metropolitan University. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване.
 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS
2.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 7280 - 11250 GBP на година
Bursaries for four-year extended degrees, в случай на получен Maintenance Loan.

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на London Metropolitan University