Bournemouth University

Bournemouth University
Bournemouth University in Борнмът, Англия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Bournemouth University

Университетът Борнмът е приятно разположен в два града на южното крайбрежие на Великобритания – едноименния Борнмът и Пуул. Престижното учебно заведение се слави с някои от най-добрите и широко признати факултети във Великобритания като Факултет по приложни науки (фокусиран върху археология, антропология, география и съдебна медицина); Факултет по обществено здраве и социални грижи; Факултетите по туризъм, бизнес, дизайн, инженерни и компютърни науки. Именитият Факултет по медии е извоювал признание като високо ценен център с изключителни традиции в медийните практики.

Университетът има 18 000 студенти и почти 2 000 служители, а изследванията му имат глобално влияние. Партнира си с едни от най-големите имена в индустрията и възпитаниците му са на висши ръководни постове в организации по целия свят.

Университетът предлага над 150 бакалавърски степени и почти 100 магистърски програми и е водещ в световни изследвания, а академичните служители са силно ангажирани в разработването на професионална практика в много различни индустрии.

През 2013г. става първият университет във Великобритания с похвална оценка за качеството на обучение, присъдена от QAA (the Quality Assurance Agency for Higher Education). За високото отличие са взети предвид и усилията, които университетът влага за насърчение на студентите си: академична подкрепа, качествено преподаване, ресурси, като например библиотеки и информационни съоръжения, кариерно ориентиране.

Bournemouth University планира да инвестира 138 милиона паунда в модернизирането на своите кампуси и IT съоръжения до 2018г. Той е първият университет, който получава признание от The Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) – организацията, която оценява качеството на преподаването, достъпните ресурси като библиотеки, IT съоръжения, както и подкрепата в най-общ план, която получават студентите.

18 000
студенти
11%
международни студенти
3 години
продължителност на бакалавърска програма

Bournemouth University - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на Bournemouth University. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване. 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 15 JanuaryНеобходими документи за магистърска програма:

1.
IELTS 6.5
2.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 August

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 9250 GBP на година
Магистърска програма 5500 - 11250 GBP на година
  • BU Academic Excellence Scholarship - 1500 GBP

  • BU Music Scholarships – 450 - 1150 GBP

  • BU Sport Scholarship - 500 to 5000 GBP

Специалности

Major title

0%
thumb_up
Удовлетвореност на студентите
0
monetization_on
Заплата след завършване
0%
work
Продължаване на обучението или започване на работа

Галерия на Bournemouth University