Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sciences
Avans University of Applied Sciences in Бреда, Холандия
Град, в който ще се проведе консултацията

За Avans University of Applied Sciences

Университетът е обявен за пета поредна годиа за номер 1 за приложни науки според Elsevier Weekly Opinion Magazine. Призовото място е благодарение на изключително високото качество на преподаване, реализацията на възпитаниците, стремежа за развитие на студентите и специалното внимание, което получава всеки от тях. Чрез разнообразна и модерна учебна среда се цели развитие на максимален потенциал.

Avans University of Applied Sciences е основан след сливането на Hogeschool Brabant и Hogeschool's-Hertogenbosch през 2004г.

Университетът има кампуси в три града в южна Холандия: Бреда, Тилбург и Хертогенбош, с население между 140 000 и 190 000 жители.

Около 29 500 студенти се обучават в 48 различни курсове. Учебното заведение се стреми да работи като самостоятелна институция и разполага с 20 училища, 4 обслужващи звена и информационен център за обучения.

Предлаганите академични програми са в сферите на дизайна, изкуство и фотография, бизнес, медицина и здравеопазване. Степените, в които студентите се обучават, са бакалавър, магистър и по програма за обмен на студенти. Те са официално акредитирани от холандските органи по акредитация на висшето образование и са в съответствие с европейските стандарти, които са определени в Споразумението от Болоня.

Благодарение на получените високи оценки, Avans University of Applied Sciences е одобрен от Европейската комисия да обучава студенти по програма Еразъм.

Студентските общества са представени от сдруженията Alpha-Breda, s.v. Animoso и Meronis. Разположени в различните кампуси, тези организации са чудесен начин за допълнителна интеграция, спорт и забавления. И тъй като свободата и независимостта са изключително важни, възпитаниците могат да се възползват от огромна мултимедийна библиотека, база данни, място за срещи, както и от център за знания Xplora, който прави ученето разнообразно и приятн

29 500
студенти
4 години
продължителност на бакалавърска програма

Avans University of Applied Sciences - кандидатстване и изисквания

С Orange можеш да кандидатстваш безплатно във всички специалности на Avans University of Applied Sciences. Избирайки Orange за свой консултант, можеш да разчиташ на професионална подкрепа на всеки етап от кандидатстването, помощ за подготвяне на кандидатурата си, предложение за изгоден самолетен билет, помощ за финансиране и при избора на настаняване. 

Необходими документи за бакалавърска програма:

1.
IELTS 6.0-6,5
2.
Диплома за завършено средно образование


Краен срок: 01 AugustНеобходими документи за магистърска програма:

1.
Диплома за завършено висше образование


Краен срок: 01 May

Такси и стипендии

Програма Такси
Бакалавърска програма 2006 EUR на година
Магистърска програма 2006 EUR на година

Студентите могат да се възползват от различни международни стипендии, в зависимост от изучаваната специалност и степен на обучение.

Галерия на Avans University of Applied Sciences