Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Музикално изкуство в BIMM

BIMM Institute Лондон, Брайтън, Бристол или Манчестър Великобритания

Всяка година BIMM организира разнообразни летни програми за музиканти, които желаят да подобрят техниката си и добият по-голяма увереност в изпълненията си на живо. Освен това, университетът предлага и възможности за всички онези, които са привлечени от продуцентството и искат да се научат как да създават своя собствена музика.

Тази година университетът организира лятна програма в сътрудничество с Marshall, Music Radar and Ableton.

Престижът на учебното заведение е само една от причините да станете част от BIMM. Освен в Лондон, BIMM има кампуси и в други центрове на съвременна музика като Берлин, Бристол, Брайтън, Манчестър и Дъблин, като това го прави най-големия университет за съвременна музика в Англия и Европа. Кампусите са оборудвани с последен модел инструменти и музикален софтуер, а над 80% от завършилите студенти се реализират в сферата на музиката след дипломирането си.

Бивши студенти в BIMM са James Bay, The Kooks, Tokm Odelle и George Ezra. Всяка седмица се провежда мастър клас с бивши възпитаници на университета и студентите имат шанс да почерпят опит от своите идоли.

 

Предлагани летни програми

 • Брайтън - Music Performance Summer School

  Тази практически насочена програма се провежда в три различни периода с продължителност 5 дни. По време на програмата ще имаш възможността да се обучаваш да свириш на избрания от теб инстумент, а следобедите ще бъдат посветени на уъркшопи на тема представяне на сцената и разговори с различни специални гости. Последният ден включва формиране на банди, и репетиция на любимата ви песен на седмицата, в подготовка за изпълнение пред приятелите и семействата ви.

  Накратко: място на провеждане - Брайтън; стартови дати - 25-29 юли; 1-5 август и 8-12 август.

  Изисквания: минимална възраст - 11 години

  Учебна такса за цялата програма: 299 GBP

 • Бристол и Манчестър - Music Performance Summer School

  Summer School powered by Radar е в продължение на пет дни и се състои от четири сутрини на специално обучение на вашия инструмент, последвани live performance всеки следобед. По време на лятното училище ще научите песни от артисти като на Red Hot Chili Peppers, Foo и Yeah Yeah Yeahs. Ще получите експертно обучение от преподавателите в BIMM включително Деймън Minchella (Ocean Colour Scene, Paul Weller, The Who), Джеймс Хестър (Малакай), Мартин Райт (Slash / Ronnie Wood) и Елиът май (Basement Jaxx). А като специални гости може да очаквате Гай Прат (Pink Floyd / Мадона / Michael Jackson), Греъм Хопкинс (рамки), Ace (Skunk Anansie), Доминик Greensmith (Reef / Peter Gabriel) и Лейла Moss.

  Накратко: място на провеждане - Бристол - стартови дати - 25-29 юли и 1-5 август. Манчестър - 25- 29 юли.

  Изисквания: минимална възраст - 11 години

  Учебна такса за цялата програма: 299 GBP

 • Лондон - Performance Indie; Music Production; Performance Rock/Metal

  Лятното училище, спонсорирано от Radar е с продължителност 5 дни, по време на които освен усилени репетиции и специални обучения за свирене на избрания от вас инструмент, ще посещавате и уъркшопи, водени от вашите преподаватели и специален гост всеки ден. Последният ден се сформират групи, и се репетира любимата ви песен на седмицата, в подготовка за изпълнение следобед за приятелите и семейството си. По време на лятното училище ще научите песни от артисти като на Red Hot Chili Peppers, Foo и Yeah Yeah Yeahs.Ще получите експертно обучение от BIMM уроци включително Erik Stams (барабани), Кели Фрейзър (вокал), Дейв Troke (бас) и Sandy Buglass (китара). Като специални гости може да очаквате: Фил Симъндс (Jessie J, Angel Haze, Leona Lewis), Dexter Hercules (Rita Ora, Пикси Лот, Olly Murs), Бен Мартинес (Jessie J), ​​Randolph Matthews (Looper), Бен Томпсън (Two Door Cinema Club, Hudson Mohawke) и Адам Голдсмит (Elton John, Brian May, Бевърли Найт).

  Накратко: място на провеждане - Лондон - стартови дати - 25-29 юли и 1-5 август.

  Изисквания: минимална възраст - 11 години

  Учебна такса за цялата програма: 299 GBP

 

Видео от BIMM

 

Къде ще учиш

Map
поискай консултация! summer school BIMM
 

Учебните такси включват:

 • Обучение
 • Всички учебни материали
 • Работа в модерни лаборатории
 • Сертификат за успешно завършване

Допълнителни разноски:

 • Самолетен билет. Orange има договорени ексклузивни намаления на самолетни билети за ученици, студенти и младежи
 • Настаняване и лични разходи

Записване в лятното училище

За да кандидатствате, е небходимо да посетите офис на Orange. Консултацията и подготовката на документи е безплатна. Таксата към университета заплащате по сметка в България, като така спестявате от банкови такси. Не забравяйте, че местата в програмите са ограничени, затова кандидатствайте възможно най-рано.