Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Модерни изкуства в Лондон

College of Contemporary Arts Лондон Великобритания

Всяко лято London College of Contemporary Arts посреща ученици от цял свят, за да натрупат първия си опит с начина на преподаване в университет, да получат знания в областта на модерните изкуства от някои от най-добрите практици и да се потопят в атмосферата на Лондон - може би най-космополитния град в Европа.

Училището разполага с изключително модерна база, а преподавателите в летните програми са признати експерти. Практическите умения и знанията, които учениците придобиват, са отлична основа за продължаване на образованието във Великобритания и получаването на вътрешен поглед в областта.

Градът и преподавателите създават непосредствена атмосфера, в която учениците могат да се забавляват и да създадат приятелства с хора от цял свят, превръщайки лятното училище в незабравимо изживяване.

 

Предлагани летни програми

 • Дигитален дизайн - игри и приложения

  Тази практически насочена програма дава основните умения в дизайна и разработването на игри и мобилни приложения. Учебните часове се провеждат в модерно оборудвана зала и включват работа с най-актуалните софтуер и хардуер. През двуседмичното си обучение учениците ще се научат как на практика да превърнат идеите си в реални игри и приложения. Програмата е подходяща както за придобиване на ценно ново умение, така и като основа за продължаване на образованието в областта. Огромно преимущество на програмата е, че не изисква никакъв предварителен опит както в програмирането, така и в дизайна.

  Накратко: място на провеждане - Лондон; стартови дати - през юли и август; занятия - от понеделник до петък 10:00-14:00; възможност за допълнителни часове по английски език от 15:00 до 16:30

  Специализирани курсове по време на лятното училище: App Development, Game Development, Introduction to Adobe Flash, Introduction to Game Maker

  Изисквания: минимална възраст - 15 години

  Учебна такса за цялата програма: 850 GBP

 • Мода и фотография

  Тази програма дава практически умения в модната фотография. Индивидуалните и групови задания, посещенията на изложби и работата в студио гарантират, че в края на курса на обучение учениците ще могат самостоятелно да разбработят и осъществят цялостна фотографска сесия, използвайки функциите на модерните дигитални фотоапарати и студийно осветление.

  Програмата съчетава лекции и практически упражнения, като дава специфични умения за работа в студио и по време на модно събитие.

  Накратко: място на провеждане - Лондон; стартови дати - през юли и август; занятия - от понеделник до петък 10:00-14:00; възможност за допълнителни часове по английски език от 15:00 до 16:30

  Специализирани курсове, по време на лятното училище: Introduction to fashion styling, Introduction to fashion photography, Introduction to studio lighting, Introduction to location photography, Fundamentals of fashion history

  Изисквания: минимална възраст - 15 години, собствен фотоапарат по време на цялата програма

  Учебна такса за цялата програма: 850 GBP

 

Видео от London College of Contemporary Arts

 

Къде ще учиш

Map
поискай консултация! summer school london
 

Учебните такси включват:

 • Обучение
 • Всички учебни материали
 • Работа в модерни лаборатории
 • Сертификат за успешно завършване

Допълнителни разноски:

 • Самолетен билет. Orange има договорени ексклузивни намаления на самолетни билети за ученици, студенти и младежи
 • Настаняване от 140 GBP на седмица и лични разходи

Записване в лятното училище

За да кандидатствате, е небходимо да посетите офис на Orange. Консултацията и подготовката на документи е безплатна. Таксата към университета заплащате по сметка в България, като така спестявате от банкови такси. Не забравяйте, че местата в програмите са ограничени, затова кандидатствайте възможно най-рано.