Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Студентски заем за кандидатстване в Англия

Study Abroad 06/04/2016 Калина Антонова

UK_400%20x%20400.png
Кандидатстваш в Англия и вече е време да подготвиш документите за студентски заем? Формулярите за Student Loan вече са достъпни и могат да се изпращат до 31 май 2016г.

Семинар за кандидатстване за студентски заем

За да улесним процеса за попълването на формулярите, а и ти да бъдеш сигурен, че всичко е попълнено коректно, те каним на безплатен семинар на тема "Подготовка на документи за Student Loan Bachelor UK". Регистрирай се за участие по-долу.

Повече за студентските заеми във Великобритания

Това е изключителна възможност да получиш нисколихвен заем, който служи за заплащане на учебните такси във всеки британски университет. Терминът на английски е Tuition Fee Loans. Student Loan Company директно превежда сумите към университета, с което отпада още една формалност. Заемът има дълъг гратисен период и изплащането му е съобразено с възможностите на студента. Повече информация за студентските заеми във Великобритания ще откриете в блога на Orange.

Семинарите ще се проведат в няколко конкретни дни в офисите ни в цялата страна. Регистрирай се предварително за датата, на която искаш да посетиш семинара:

Семинар за подготовка на документи за студентски заем във Великобритания

Трите имена:
E-mail адрес за контакт:
Телефонен номер за контакт:
В кое училище учиш?:
Избери града, в който ще посетиш семинара::
На коя дата искаш да посетиш семинара?: