Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Студентски заем за Англия - време е за кандидатстване

Study Abroad 01/04/2015 Лора Лалова

kandidatstvane-za-studentski-zaem-velikobritaniq.jpg

Кандидатстването в университет във Великобритания почти задължително преминава през кандидатстването за заем от Student Loan Company.

Крайният срок за подаване на целия пакет документи е 31 май 2015 г., а формулярите вече са налични. Подготвянето на документи за студентския заем има своите специфики и е добре да се консултираш със специалист за всички въпроси, които ще възникнат.

Повече за студентските заеми във Великобритания

Това е изключителна възможност да получиш нисколихвен заем, който служи за заплащане на учебните такси във всеки британски университет. Терминът на английски е Tuition Fee LoansStudent Loan Company директно превежда сумите към университета, с което отпада още една формалност. Заемът има дълъг гратисен период и изплащането му е съобразено с възможностите на студента. Повече информация за студентските заеми във Великобритания ще откриете в блога на Orange.

Консултация за кандидатстване за студентски заем

Консултантите на Orange могат да помогнат в подготвянето на всички документи за студентски заем. Можеш да се възползваш от тази услуга, дори и да не си кандидатствал с нас. Единствено трябва да се свържеш с най-близкия Orange офис и предварително да насрочиш удобен ден и час.