Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Спечели стипендия от Scuola Politecnica di Design

Study Abroad 24/02/2016 Марица Лазарова

SPD.jpg

Кое е общото между електрическа кола, парк за велосипедисти, бюро за архитекти и миялна за моркови? Ще ти подскажем, за да не те затрудняваме да търсиш логиката. Това са само част oт проектите на млади и талантливи дизайнери, които участват в състезанието на Scuola Politecnica di Design за кандидат-магистри.

Темата на конкурса е "Design students make a better world", а петте участници с най-интересни и заинтригуващи проекти ще спечелят пълни стипендии за университета по дизайн в някоя от следните специалности: Industrial Design, Interior Design, Transportation and Car Design, Web Digital Design and Visual Design.

Условията за участие в конкурса са:

  • Да си на възраст между 21 и 44 години
  • Да притежаваш диплома за завършен бакалавър в някоя от следните сфери: Архитектура; Дизайн или Визуални изкуства
  • Да представиш портфолиo с твоята работа/проект

Scuola Politecnica di Design е на-старата школа за дизайн в Италия. Високото качество на обучение е се подсигурява от научно-изследователска дейност, извършена в сътрудничество с водещи компании като Volkswagen, Beiersdorf, Poltrona Frau Group, Microsoft, Heineken, Alias, Audi, Lamborghini, Bentley, BVLGАRI, Ferrero.

Крайният срок за кандидатстване е 08 април 2016г. Ако дизайнът е твоята страст, не се колебай да се включиш в конкурса. А как да кандидатстваш разбери от своя Orange консултант.