Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Следването в САЩ - все по-достъпно

Study Abroad 18/09/2014 Иво Борисов

obrazovanie_v_chuzhbina_The_Manhattan_Institute_of_Management.jpg

Винаги си мечтал да учиш в страната на неограничените възможности, но до сега всичко ти се е струвало твърде невъзможно. Е, днес ще ти представим един университет, който може да сбъдне мечтата ти – The Manhattan Institute of Management.

Основан преди 30 год., намиращ се в сърцето на Манхатън, The Manhattan Institute of Management предлага разнообразни и достъпни програми както за американски, така и за международни студенти. Специалностите, от които можеш да избираш варират от шест месечна програма по международен бизнес до MBA диплома. Всяка от тях разполага със стартови дати на всяко тримесечие от годината – януари, април, юли и септември. Освен основните си специалности, университетът предлага и стажове в над 200 компании, опериращи в различни бизнес сектори, част от които Vera Wang, Northwestern Mutual, Magaschoni, AXA и т.н. Таксите са изключително достъпни и варират от $2,200 за шест месечната лятна програма до $20,000 за MBA.

Университетът може да се превърне в една добра инвестиция на спестяванията от твоята Work and Travel програма в твоето престижно образование. Той дава възможност за легално и достъпно обучение в САЩ, което може да се превърне във важна стъпка към твоето бъдещо развитие.

Повече информация и съдействие по време на процеса за кандидатстване можеш да получиш от опитните консултанти в твоя Orange офис.