Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Подготви се за най-важния изпит по английски

Study Abroad 23/03/2012 Иво Борисов

podgotvitelen-kurs-za-IELTS-izpit-po-angliiski-ezik.jpg

Да бъдеш приет в добър университет в чужбина не е лека задача, но отваря много врати за вбъдеще. А за да бъдеш приет трябва да отделиш достатъчно време и да се подготвиш за изпита си по английски.

Orange ти предлага качествена подготовка за IELTS - изпитът за приемане в университети в цял свят, по система съобразена с най-новите изисквания на организциите, администриращи самия изпит. Aко живееш в София или можеш да пътуваш до града, можеш да се възползваш от подготвителен курс, воден от опитен британски преподавател, в група от още 7 човека, за да можеш да получиш цялото внимание, което ти е необходимо. По време на курса ще тренираш всички компоненти на изпита и ще направиш много примерни тестове, за да си сигурен в успеха си.

Запиши се в подготвителен курс за IELTS

Ела в офиса ни на бул. „Арсеналски” в София или се обади на 02/9879988, за да насрочим безплатна консултация, в удобно за теб време. Следва безплатен тест по английски, провеждан от native speaker, за да получиш безпристрастна оценка на нивото си. И вече си на път към постигане на висок резултат на следващата IELTS сесия!