Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Нови стипендии за MBA в Bournemouth University

Study Abroad 19/11/2012 Иво Борисов

bournemouth-university.jpg

Престижният Bournemouth University предлага 6 пълни стипендии за MBA програмата си, която стартира през есента на 2013. Всяка от тях възлиза на стойност £15,000 и изцяло покрива таксата за обучение. Освен това университетът предлага и 6 частични стипендии, покриващи половината от таксата за обучение.

За MBA в Bournemouth University

Университетът в Южна Англия е един от най-модерните и бързо развиващи се и редовно заема челни позиции в класации като The Times Higher Education. В него се обучават повече от 17 000 студента.

MBA програмата в Bournemouth University има над 20 годишна история. Една от причините за успеха ѝ е възможността за съчетаване на основните и задължителни дисциплини за всяка MBA програма, с тясно профилиращи курсове в Entrepreneurial Management, Business Law and Intellectual Property, Advanced Marketing, Industrial Economics и Financial Services & Business in New Media Environments

Кандидатстване за MBA стипендията

Даването на стипендията е базирано на постигнатите от кандидата академични и професионални резултати, както и на впечатляващи личностни качества. Всеки новоприет студент във full time програмата може да кандидатства.

За стъпките за кандидатстване се обърнете към своя Orange консултант. Крайната дата за кандидатстване е 31 май 2013 г.!