Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Не изпускай своя шанс за образование в чужбина

Study Abroad 18/09/2014 Иво Борисов

Ne-izpuskai-svoya-shans.jpg

Представи ни пълен комплект документи за кандидатстване, а ние ще изпратим кандидатурата ти към желания от теб университет в рамките на 24 часа!

От 30-ти юни университетите в Англия обявиха старта на така наречената Clearing капмания. Тя има за цел да промотира незапълнените места в учебните заведения и да даде втори шанс на студентите да бъдат приети в желания от тях университет. Кампанията дава възможност на всеки, който не е получил оферта от желания от него университет или не е успял да покрие критериите при първоначалното си кандидатстване, да подаде документите си отново и да получи шанс за качественообразование в чужбина. Ето какво споделя една от нашите студентки Ралица Ненова, която се възползва успешно от кампанията миналата година и сега се радва на втората си година в университета: 

„Един огромен плюс на всичко, през което минах, е че от PR и Маркетинг отдела на университета ми се свързаха с мен и ме попитаха дали желая да участвам в Clearing campaign-а на университета, понеже в системата излиза как съм била приета и написаха статия за мен. Ако желаеш можеш да я видиш тук. Искам много да ти благодаря за цялата твоя помощ с кандидатстването ми преди година, беше трудно и имаше пречки, но все пак успях и това е най-вече с твои заслуги и твоята подкрепа!!! Идването ми в Лондон бе определено най-правилното решение за мен. Благодаря ти за всичко!“

Свържи се с твоя Orange офис, не изпускай своя втори шанс!