Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Кариерно ориентиране за ученици

Study Abroad 06/05/2016 Цветелина Христова

400_400_Career%20Training.png

В Orage вярваме, че е едно от най-важните, но и най-трудни решения за всеки човек е да избере своята професия. Затова смятаме, че колкото по-рано започнем да опознаване силните и слабите си страни, да изучававе интересите и уменията си, толкова по-лесно ще е за нас да вземем разумно решение за образователното и кариерното си развитие.

Именно поради тази причина в продължение на няколко седмици проведохме информационни срещи на тема "Кариерно ориентиране" с деца от 1-ви до 7-ми клас в 55 СОУ "Петко Каравелов", София.

Под формата на забавни игри и занимания, децата научиха какво е кариера и професия, какви са уменията необходими за конкретни професии и на базата на какво избираш своята насоченост. А от тях ние научихме, че никога не е твърде рано да събереш първия си екип за създаване на анимационна графика; че познават добре професиите и уменията на родителите си и че вече осъзнават колко е важна работата в екип.

Проведените информационни срещи ще помогнат на децата не само по-лесно да изберат своята професия, но и да се насочат към правилната специалност на обучение, която ще им помогне да добият нужните знания и умения.

С нетърпение очакваме следващите срещи с децата, а повече информация за академичните и кариерни тестове, които може да направиш при нас може да откриеш тук.