Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Какво се променя при кандидатстването в Холандия?

Study Abroad 07/11/2016 Мадлен Ненкова

Holland_400%20x%20400.png

Когато говорим за образование в чужбина няма как да не споменем, че след Великобритания, Холандия е държавата с една от най-добрите образователни системи и богатство от програми на английски език.

Ако и ти си се насочил към образователна степен в страната на лалетата, е добре да знаеш, че за академичната 2017-2018г., за някои специалности се въвежда така нареченият деценрализиран прием. Това означава, че за тези програми обикновено кандидатстват повече ученици, отколкото обявени места. Децентрализираният прием ще се отрази и на сроковете за кандидатстване, като за следващата учебна година те ще са 15 януари 2017г.

Ако си се насочил към някои от следните университети, е добре да имаш предвид по-краткия срок за кандидатстване и да планираш кандидатурата си навреме:

Важно е да се обърне внимание и на факта, че всеки кандидат ще има право да посочи само 2 програми с децентрализиран прием от общо 4 за цялата си кандидатура.

За да не пропуснеш важни срокове и да подготвиш документите си навреме, запази безплатна консултация за образование в Холандия още днес!

Следи актуалните новини за образование в чужбина и на фейсбук страницата ни!