Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

Каква специалност да избера?

Study Abroad 30/05/2016 Цветелина Христова

Gif%20400%20x%20400_1.png

При подготовката си за кандидатстване в чужбина, много голяма част от кандидат-студентите се сблъскват с въпроса Каква специалност да избера?. И отговорът му никак не е лесен. Понякога дори и да си уверен, че информатиката ти се отдава и да искаш да станеш програмист, в същото време чувстваш, че по-социално насочените професии като учител и психолог също биха ти подхождали.

Именно затова в тази важна стъпка от процеса на кандидатстване в чужбина, консултантите ни съветват да направиш академичен тест, които да ти даде обективна оценка за твоите силни и слаби страни, и подробности за интересите и уменията ти.

Въпросникът за образователно ориентиране на кандидат-студенти (Magellano Universita) се използва и при:

  • Избор на подходящ университет, в който да продължиш образованието си след гимназия
  • Проверка дали настоящият избор на университетска специалност е правилен
  • Установяване дали попълващият притежава необходимите знания и умения, за да завърши успешно специалността, която е избрал
  • Желание да разбереш по-добре своите професионални интереси.

Тест за академично ориентиране, както ние накратко го наричаме, може да направиш във всеки офис на Orange след като заявиш желание с кратка регистрация.

От 1 до 31 юни ще имаш възможността да направиш теста в наш офис с 50% отстъпка от цената. След като си завършил теста ще разгледаш и обсъдиш резултатите от него с наш консултант на напълно безплатна консултаця.

Ето, какво трябва да направиш:

1. Регистрирай се, за да получиш линк за теста
2. Направи теста в домашни условия или запази час, за да го направиш в наш офис
3. След като си завършил теста, наш консултант ще се свърже с теб, за да те покани на консултация, на която да обсъдите теста и резултатите от него.

*Цената на теста с включена консултация за образование с отстъпка е 25 лева