Регистрация

Регистрирай се Вход

Orange.bg

Компания

Блог За нас Контакти

European University Business School и Amsterdam University – очаквано добра комбинация

Study Abroad 06/04/2015 Светлин Илчев

european-university.jpg
  • 34-то мястo в QS Top MBA Global 200 Business Schools
  • 8-мо място в QS Top MBA Women at Global 200 Business Schools
  • 20-то място в China Economic Review
  • 6-то място Capital Magazine Best Business School for  Female Students

Университетът е European University Business School (EU), а класациите посочват, че предлаганите MBA програми са категорично сред най-добрите в глобален мащаб. Зад този успех се крие политика за развитие на университета.

2015 година бележи нов връх за институционалния напредък на университета – EU Business School и University of Amsterdam подписаха меморандум за сътрудничество, което дава възможност на бъдещите студенти да се възползват от най-доброто, което двете образователни институции могат да предложат. Чрез новото сътрудничесто студентите, завършващи бакалавърската степен в European University, получават гаранция, че кандидатурите им в Amsterdam University ще се разглеждат с приоритет. Споразумението ще позволи и обмяна на опит в сферата на бизнес образованието.

Що се отнася до магистърските програми на EU, виждаме ясна тенденция за намеренията на университета да отговори на динамичната бизнес среда и нуждите на пазара, предлагайки MBA International Business, новаторските MBA Entrepreneurship и MBA E-Business или нишовите MBA Sports Management и MBA Reputation Management.

Заповядайте в най-удобния за вас Orange офис и разберете повече за European University и света, който може да се отвори пред вас!